Kategorier
Artiklar

En god munhälsa

Se över dina tänder i tid, så vänta inte på den där akuta tiden som krävs. Tänderna ger oss möjlighet att tugga och äta vår mat. Precis som med resten av din kropp behöver tänderna tas hand om.

Idag är det tyvärr inte ovanligt att människor drar sig för att uppsöka tandläkarvård. Detta av olika anledningar, det vanliga är tandläkarskräck samt kostnaden kring besöket. Många tandläkare är vana vid patienter som har tandläkarskräck och vet hur de ska arbeta med dem. Besök gärna kliniken innan och träffa tandläkaren om det gör dig tryggare, det går även att få lugnande om det krävs inför besöket. Kostnaden är dessvärre inget man kommer undan efter man fyllt 23 år. Dock får man hjälp av det statliga tandvårdsstödet. Hos många kliniker kan man även få det på faktura om man inte har möjlighet att betala direkt.

Hitta en klinik nära dig

Många har sedan barnsben sin klinik man går till. De flesta är med om en flytt i livet och då kan man behöva uppsöka en annan tandläkare. Det finns många olika kliniker att välja mellan, både privat och på folktandvården. Vilket som passar dig bäst är upp till dig. Du hittar olika kliniker om du söker efter det på internet. Det går ofta att hitta deras hemsidor där du hittar information om dem som team, men även prisuppgift. Behöver du mer information kan du även ringa och maila dem. Tveka inte att kontakta en tandläkare i Sundbyberg och ge dem en chans att se över din tandhälsa