Kategorier
Tandläkare

Tandläkare Åkersberga – så väljer du rätt tandläkare 

Nyinflyttad i Åkersberga och Stockholm? I så fall har du en massa nya val att göra. Ett av de viktigaste, men även ett av de mest bortglömda är att boka in en tid hos en tandläkare i Åkersberga. 

För många som flyttar till Stockholm så är detta något som glöms bort. Man har sin ordinarie tandläkare i en annan stad och man tänker inte på att man även i fortsättningen kommer att vara i behov av regelbundna undersökningar. I takt med tiden så slutar även kallelserna från den gamla tandläkaren att komma – och vips så är man exponerad för en massa risker. 

Hur ska man då tänka inför valet av tandläkare i Åkersberga och Stockholm? Vi ger några tips som ser ut som följer: 

  • Priset. Du har en fördel av att bo i Stockholm om du ska välja tandläkare. Urvalet är stort, och i och med att det finns en fri prissättning så ökar dina möjligheter att hitta en prisvärd lösning. Håll utkik efter kampanjer också. En tandläkare i Åkersberga kan exempelvis erbjuda en undersökning för halva priset – eller ge ett fint pris på exempelvis estetiska behandlingar. Välj emellertid inte per automatik den billigaste tandläkaren. Det finns även andra faktorer att ta hänsyn till. 
  • Lokaler och behandlingar. Vårt råd att se över vilka behandlingar en tandläkare erbjuder. Finns det exempelvis ny teknik och mer avancerad kirurgi inom ramarna för deras tjänster så tyder detta på kvalitet. Kolla även lokalerna. Ser det modernt och fräscht ut? 
  • Estetisk tandvård. Idag ser man att många tandläkare erbjuder fina lösningar vad gäller estetisk tandvård. Det i sig är kanske inte avgörande, men det visar på en framåtanda och på en tandläkare som anpassat verksamheten mot efterfrågan. 
  • Omdömen. Läs omdömen på nätet och se över hur andra kunder och patienter upplevt den tandläkare i Åkersberga du funderar på att boka en tid hos. För många dåliga omdömen säger ganska mycket. 

För att kunna få mer information besök: 
tandläkarehägernäs.se/akersberga