Kategorier
Tandvård

Hollywood smile kan ge bättre självförtroende

Man kan besöka en kunnig och proffsig tandläkare för att få ett riktigt Hollywood smile. Det finns många olika tekniker och behandlingar att välja mellan.

Att känna dig bekväm med ditt leende är inte bara viktigt för hur andra uppfattar dig, utan även för ditt eget välmående. Att skratta och le är viktigt för den psykiska hälsan och det är synd att inte vara bekväm med att visa sina tänder. Många studier visar att det människor tycker är mest attraktivt hos andra är deras leende.

Man brukar säga att den bästa accessoaren är ett leende, och det finns otaliga dikter och låtar som beskriver hur vackert ett skratt eller ett varmt leende kan vara. Tyvärr är inte alla välsignade med en perfekt tandrad, eller ett leende som man är bekväm med. Men det finns hjälp att få!

Få hjälp med ett riktigt Hollywood smile

Idag kan man besöka en tandläkare för ett Hollywood smile, så att man inte behöver begränsas av de tänder man är född med, så att säga. Ett alternativ är så kallade fasader. Det är tunna hinnor av porslin som sätts fast utanpå tänderna. De finns i många olika nyanser och storlekar så att de går att anpassa precis efter kundens egna önskemål och förutsättningar.

Man behöver inte vara en stor filmstjärna för att ha ett bländvitt leende. Man behöver inte heller ha vunnit genlotteriet och vara född med vita, raka och lagom stora tänder. Det går att ordna via en kunnig tandläkare, så att alla vågar le och skratta.